Koronavírus

Márki-Zay: a vírus este 11 óra előtt pont olyan veszélyes, mint utána

Fiatal pároknak segítene Hódmezővásárhly polgármestere.

2020.09.23 18:12ma.hu

"A most egybekelő fiatal párokat nagyon kedvezőtlenül érintette a kormány azon rendelkezése, miszerint este 11 után tilos vendéglátóhelyet nyitva tartani, és ez alól a lakodalom sem kivétel" - írja a Facebookon Hódmezővásárhely polgármestere.

Márki-Zay Péter azonban talált megoldást a szerinte értelmetlen rendelkezés megkerülésére.

"Minthogy Hódmezővásárhely városának számos komoly rendezvény megtartására is alkalmas helyisége van, melyek nem minősülnek vendéglátóhelynek (sportcsarnokok, uszoda átriuma, olvasókörök), szívesen kiadjuk ezeket a vásárhelyi fiataloknak lakodalom céljára" - közölte a polgármester, aki bízik a rendelkezés mielőbbi módosításában, mivel - mint írja - "a vírus 11 óra előtt is pont olyan veszélyes, mint utána, az esküvőket pedig sokan éppen a tavaszi első hullám miatt halasztották el őszre."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.