Filmajánló

Itt az előzetes a lezuhant MALÉV gép tragédiájáról készülő tévésorozatból

A koronavírus-járvány második hulláma ellenére is nagy erőkkel halad a HA-LCI című, nemzetközi megrendelésre készülő tévésorozat fejlesztése.

2020.09.22 17:27ma.hu

A MALÉV bejrúti légikatasztrófának rejtélyét feldolgozó sorozatot készít az RTL-es A mi kis falunk és a Drága örökösök, valamint a TV2-s Korhatáros szerelem című tévészériákat is gyártó ContentLab&Factory cég. A sorozat a HA-LCI címet viseli és 6 részből áll majd.

A HA-LCI lesz a cég első, nemzetközi piacra készülő, a Filmservice csapatával együtt készülő koprodukciója. A XX. század történelmének egy máig tisztázatlan tragikus eseményéről szóló sorozat műfaja szerint krimi lesz.

A ContentLab&Factory megszerezte a nagyszabású sorozat alapjául szolgáló történet jogait és a megvalósítás tekintetében előrehaladott tárgyalásokat folytat több jelentős külföldi partnerrel. Mostanra már elkészült a sorozat előzetese (trailere is). A Media1 kapta meg a sorozat trailerjét, a lapnak köszönhetően bepillantást nyerhetünk a sorozatba:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.