Koronavírus

"Túl van a nehezén" - kiengedték a kórházból Pataky Attilát

Az Edda Művek frontembere elkapta a koronavírust, de már javul az állapota.

2020.09.22 09:13ma.hu

"Attila sokkal jobban van és már el is hagyhatta a kórházat. Túl van a nehezén és itthon lábadozik" - mondta el a Ripostnak Pataky Attila felesége, Nyikovics Orsolya, hozzátéve: még beletelik egy kis időbe, amíg az énekes visszanyeri az erejét, de már nincsenek komoly fájdalmai és egyre jobb az álalpota.

"Az utóbbi napokban rengeteg aggódó üzenetet kaptunk minden fórumon. Attila felé áradt a szeretet és biztosak vagyunk benne, hogy ennek is köszönhető, hogy a javulás útjára lépett. Nagyon hálás ezért a szeretetért" - tette hozzá az énekes felesége.

Pataky Attilát a Szent László kórházban kezelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.