Önkormányzatok

Schmidt Jenő újabb öt évre a TÖOSZ elnöke

A TÖOSZ elnökségének tagja továbbá 15 megyei tagozatvezető.

2020.09.13 02:30MTI

Schmidt Jenőt, Tab polgármesterét újabb öt évre a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnökévé választották a pénteki tisztújító küldöttgyűlésen, amelyet a Bács-Kiskun megyei Felsőlajosban tartottak - közölte a szervezet az MTI-vel.

A szövetség társelnökévé választották Áldozó Tamást, Pápa polgármesterét, korábbi társelnököt, Dicső Lászlót, Alsómocsolád polgármesterét, Hodálik Pált, a Békés Megyei Önkormányzat tanácsnokát, valamint Pergő Margit Cecíliát, Berhida polgármesterét, szintén korábbi társelnököt - írták.

A TÖOSZ elnökségének tagja továbbá 15 megyei tagozatvezető.

A szövetség felügyelőbizottságának elnöke Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere lett.

Ugyancsak megválasztották a TÖOSZ tanácsnokait, akik egyes önkormányzati szakfeladatokért felelősek.

A 89 küldött részvételével megtartott gyűlésen a polgármesterek megfogalmazták a szövetség elvárásait és kezdeményezéseit az önkormányzati rendszerrel kapcsolatban - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.