Járvány

Koronavírusos egy budai gimnázium három diákja

Az érintett osztály otthonról, digitálisan tanul tovább.

2020.09.10 14:12ma.hu

Három diáknál igazolta a teszt a koronavírus-fertőzést az egyik nagy budai gimnáziumban. Az Oktatási Hivatal az érintett osztályt már hazaküldte, a fiatalok otthonról, digitálisan tanulnak tovább.

A Hvg.hu úgy tudja, hogy az iskola más osztályaiban is vannak tüneteket mutató diákok, őket viszont csak ideiglenesen küldték haza: ha a tesztjük negatív eredményt hoz, visszatérhetnek az intézménybe. Két osztály már holnap, azaz pénteken visszatérhet.

Az iskolában 25 osztály van. A lap szerint a fertőzés csak a magasabb évfolyamokat érinti. Jellemzően azokat az osztályokat, amelynek tagjai bulizni járnak.

A diákok közül hivatalosan senki nincs karanténban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.