Járvány

Koronavírusos a kőbányai polgármester

D. Kovács Róbert általános gyengeséggel, erős fej- és végtagfájdalommal küzd.

2020.09.06 17:18ma.hu

"Megérkezett a Covid PCR vizsgálatom eredménye is, ami pozitív lett." - jelentette be Facebook-oldalán D. Kovács Róbert kőbánya polgármestere.

Mint írja: "Tegnap délután szembesültem azzal az eredménnyel, aminek elkerüléséért mindent megtettem március óta. (...) Egy "hibát" azonban mégis elkövettem. Visszatérve a hivatalba jól esett újra találkozni a kollégákkal, nem csak online, hanem szemtől szembe egyeztetni, értekezni. Az elmúlt napokban a bizalom erősebbé vált az aggodalomnál, egymás között nem vettünk maszkot, a 2 méteres távolság is sérült amikor beszálltunk közösen egy autóba. Ennek sajnos rögtön meg is lett a következménye."

"Radványi Gábor alpolgármester kollégám kontaktjaként kerültem vizsgálatra csütörtökön reggel, azonnal, ahogy az ő fertőzöttsége kiderült. Sajnos péntekre le is betegedtem, általános gyengeséggel, erős fej- és végtagfájdalommal nyomom az ágyat. Megérkezett a Covid PCR vizsgálatom eredménye is, ami pozitív lett. Feleségem is mutat tüneteket, tegnap Kislányunk is nyűgösebb volt, de a bezártság is teheti. Most abban bizakodunk, hogy nem leszünk rosszabbul, hogy itthon, egymást segítve minél előbb felépülünk."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.