Koronavírus-járvány

Gáspár Laci koronavírusos - íme a teljes igazság - videó

Két tesztje is pozitív eredményt adott.

2020.09.05 14:00ma.hu

Két PCR tesztje is pozitív lett Gáspár Lacinak. Mint elmondta, minden bizonnyal még augusztus 24-én kaphatta el egy szállodai rendezvényen, ahol olyan 50-100-an voltak, németek, osztrákok, horvátok. A megjelentek közül több ismerőse is pozitív lett. Sőt vannak, akiknek állapota sokkal rosszabb, ő viszont már nagyon jól van. Maximum enyhe megfázás tünetei voltak, torokkaparás, viszont éjszaka rázta a hideg, láza ellenben egyáltalán nem volt. C-vitaminnal és gyömbérteával gyógyította magát, aztán egy héttel később már teljesen jól volt. Azért ment el mégis teszteltetni magát, mert nem érzett szagokat, még a legerősebb illatokat sem.

"Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet" - mondta Gáspár Laci. "Vegyétek komolyan, hordjatok maszkot, vigyázzatok magatokra" - tette hozzá.

Gáspár Laci stúdióból való távolléte egyelőre az Álarcos énekes mostani szériájának 3. és 4. adását érinti, az 1. és 2. adásban Laci látható lesz, mivel ezek a felvételek már augusztusban (08.18. és 08.22.) megtörténtek.

Jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van - közölte az RTL Klub. Amíg a stúdióban nem lehet jelen, az érintett adásokban "vendég-nyomozók" veszik át a feladatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.