Koronavírus

Pozitív lett az egyik tanító tesztje, nem kezdődik el a tanév a győrújfalui általános iskolában

Ha minden jól alakul, szeptember 7-én kezdődhet a tanítás.

2020.08.31 17:34ma.hu

A Facebook-on jelentette be Győrújfalu polgármestere, hogy a koronavírus miatt nem tudják elkezdeni a tanévet a helyi általános iskolában.

"A Nemzeti Népegészségügyi Központ döntése alapján holnap nem nyit ki a Győrújfalui Általános Iskola, gyerekeink nem kezdhetik meg a 2020-2021-es tanévet. (Döntés meghozatala során az egykori ÁNTSZ az Oktatási Hivatal protokollját követte.) Sajnálatos módon egy tanítónénink pozitív CoVid tesztet produkált, aki a múlt héten tantestületi ülés keretein belül ráadásul a teljes tanári karral érintkezett. Ha és amennyiben minden a reményeink szerint alakul, akkor szeptember 7-én (hétfőn) kezdődik a tanítás az intézményünkben - írta Nagy Imre Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.