Koronavírus

Keddtől látogatási tilalmat rendelt el a Tolna megyei kórház

A kórházba csak előszűrés után lehet belépni, kísérő csak indokolt esetben - például a beteg gyermek szülője - mehet be.

2020.09.01 00:30MTI

Kedd reggel hat órától látogatási tilalmat rendelt el a szekszárdi Tolna Megyei Balassa János Kórház a súlyosbodó járványügyi helyzet miatt - közölte honlapján az intézmény hétfőn.

A tájékoztatás szerint a kórházba csak előszűrés után lehet belépni, kísérő csak indokolt esetben - például a beteg gyermek szülője - mehet be.

A kórház területére gépjárművel nem lehet behajtani, a mozgásukban korlátozott betegek közlekedését a kórház betegszállító szolgálata és betegvezetői segíti.

A járóbeteg-ellátás kórházi belépési pontjai változatlan rendben működnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.