Járvány

Koronavírusos a Rádió 1 egyik munkatársa

A folyamatos tesztelés már megkezdődött, az eredmények kézhezvételéig a Rádió 1 mellett a Retro Rádió és a Best FM otthoni munkavégzésre állt át.

2020.08.25 20:11ma.hu

Pozitív lett a Rádió 1 egyik munkatársának koronavírus tesztje, ezért a rádió vezetése azonnali PCR teszt lehetőséget biztosít a dolgozóknak - írja a Média1. A folyamatos tesztelés már megkezdődött, az eredmények kézhezvételéig a Rádió 1 mellett a Retro Rádió és a Best FM otthoni munkavégzésre állt át.

"Kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra, így amint tudomást szereztünk arról, hogy egyikük tesztje pozitív eredményt mutatott, azonnali döntést hoztunk. Munkatársainkat a rádió épületében lévő magánkórházban PCR teszteknek vetjük alá, amelynek eredményéig otthonukból végzik majd a munkáikat. A rádiók működésében és műsorrendjében ez nem okoz változást. A teszteléssel párhuzamosan a szerkesztőségek és irodák fertőtlenítése is megkezdődött - mondta el Sivák Péter, a rádiók programigazgatója.

A fertőzött rádiós egyébként enyhe tüneteket produkál, otthon lábadozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.