Koronavírus-járvány

Koronavírusos az államkincstár egyik dolgozója

Az érintett munkatárssal kapcsolatba került személyeket tesztelték.

2020.08.14 09:21ma.hu

A Magyar Államkincstár (MÁK) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága egyik munkatársának koronavírustesztje pozitív lett - erősítette meg az államkincstár a hvg.hu értesülését.

A MÁK szerint az előírásoknak megfelelően a járványügyi hatósággal egyeztetve kezelik a helyzetet, az érintett munkatárssal kapcsolatba került személyeket tesztelték, az eddigi eredmények alapján az összes teszt negatív lett.

"Az intézkedéseket az érintett munkatársak folyamatos tájékoztatásával hozta meg a Magyar Államkincstár" - írták a válaszban.

Azt nem tudni, hogy az elmúlt két hétben a fertőzött kolléga hány emberrel érintkezett, illetve azt sem árulták el, hogy került-e valaki karanténba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.