Koronavírus

Karanténba került Újfehértó polgármestere

Pozitív lett a tesztje egy olyan személynek, akivel Hosszú József nemrégiben tárgyalt.

2020.08.12 12:52ma.hu

"Ma reggel értesített a Népegészségügyi Főosztály, hogy egy olyan személynek, akivel a múlt héten tárgyaltam pozitív lett a koronavírus-tesztje. Én nem vettem részt az augusztus 1-jei rendezvényen, munka során kerültünk kontaktba múlt hét elején. Nem beteg vagyok és tüneteim sincsenek, de házi karantént ír elő a jogszabály" - írta Hosszú József újfehértói polgármester szerdán Facebook-oldalán.

A településvezető jelezte, hogy azokra, akik vele kapcsolatba kerültek, nem vonatkozik semmi előírás, mivel ők nem koronavírusos beteggel kerültek kapcsolatba, csak kontaktszeméllyel.

"Családommal eddig is betartottunk minden megelőző intézkedést! Mivel sok emberrel vagyok kapcsolatban, emiatt számítani lehetett rá, hogy előbb-utóbb én is érintett leszek" - fogalmazott a polgármester.

Mint ismeretes,, egy újfehértói magánrendezvény összes résztvevője házi karanténba került, mert egy igazolt koronavírus fertőzött személy volt jelen. Az érintett személy nem Újfehértón lakik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.