Koronavírus-járvány

COVID-19-ben halt meg az a csömöri férfi, aki azt terjesztette, hogy a koronavírus kamu

Folyamatosan azt mondta, hogy a koronavírus nem létezik, július 25-én kiírta az FB-re, hogy megbetegedett, augusztus 5-én meghalt.

2020.08.10 14:21ma.hu

Belehalt a koronavírus okozta COVID-19 megbetegedésbe az a csömöri férfi, aki korábban arról írt a Facebookon, hogy ez a járvány egy kamu és nem létezik. Ennek nem egyszer, hangot is adott, főként a közösségi oldalakon. Végül a csömöri szerelő július 25-én posztolt utoljára:

Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyázzatok magatokra, tartsátok be szabályokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri! A nálam lévő munkákkal kapcsolatban annyit, hogy a fiam, amit tud megcsinál, a többit vagy visszaküldi vagy pedig gyertek érte!

Alig két héttel később Károly Facebook-oldalára már csak a családja tudott posztolni, ugyanis a férfi meghalt:

Mélyen megrendülve tudatjuk veletek a hírt, hogy Károly ma délelőtt elhagyta a földi világot. Legyengült teste, nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.

A kormányzati koronavírus tájékoztató oldalon azt írták, hogy egy 65 éves férfi hunyt el, aki a koronavírus-fertőzés mellett a tüdőt érintő COPD megbetegedésben is szenvedett. Erről a ma.hu is beszámolt.

Ennek ellenére akadt jópár olyan ismerőse, aki szerint a járvány, a betegség nem létezik, és a férfi halálának okában és körülményeiben is kételkedtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.