Tönkrement az élete

Kisemmizve, egyik napról a másikra él a lottómilliomos - videó

A taszári férfi csaknem 50 millió forintot nyert a skandináv lottón, de könnyelműen költekezett és túl sokat adott kölcsön, így néhány hónap alatt elfogyott a pénze.

2020.08.07 20:40ma.hu

Kisemmizve, egyik napról a másikra él egy lottómilliomos Taszáron - történetét a Blikk írta meg először. A férfi az RTL Híradónak azt mondta, tönkrement az élete a nagy nyeremény miatt. A taszári férfi csaknem 50 millió forintot nyert a skandináv lottón, de könnyelműen költekezett és túl sokat adott kölcsön, így néhány hónap alatt elfogyott a pénze. Ezután a családja is elhagyta, most egy barátja házában él. Szakemberek szerint tízből kilenc lottónyertes hasonló helyzetbe kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.