Híresség

A kórházból üzent Benkő László

Benkő László, az Omega billentyűse két hete került kórházba: egy esés következtében eltört a térde és a bordája. A lábát meg kellett műteni, és bár a beavatkozás jól sikerült, később vizesedni kezdett a tüdeje. Benkő László azóta a kórházban lábadozik, családja és barátai rendszeresen látogatják.

2020.08.04 19:04ma.hu

A zenész most a Blikkel adott hírt magáról nagyvilágnak.

"Köszönöm, jól vagyok, vagyis jobban" - árulta el Benkő. Hozzátette: "Én is azt remélem, hogy hamarosan elhagyhatom a kórházat, és hazamehetek." A cél "mihamarabb felépülni" - mondta a billentyűs.

Nemrég bent jár nála az Omega dobosa, Debreczeni Ferenc is, aki a Blikknek úgy nyilatkozott: zenésztársa valóban nincs túl jó állapotban, de remélik, hogy hamarosan felépül. "Nagyon szeretnénk, és azért drukkolunk, hogy két hét múlva már ott legyen velünk a próbákon" - tette hozzá Debreczeni.

Benkő maga is elmondta, hogy a barátai is folyamatosan mondják, hogy ideje lenne újra színpadon állnia, és bevallotta: ő maga is ezt szeretné.

"Mindenkinek köszönöm, aki drukkol értem. Ez jólesik" - üzente a zenész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.