Járvány

Köves Slomó elkapta a koronavírust

Pozitív lett a rabbi tesztjénak eredménye.

2020.07.29 07:50ma.hu

Köves Slomó rabbi koronavírus tesztjének eredménye a mai napon pozitív lett - közölte kedden az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH). A közösség tüneteket mutató tagjainak tesztelése - a járványügyi előírásoknak megfelelően - folyamatban van. Hála Istennek mind a rabbi, mind a közösség tagjai és dolgozói jól vannak - irják.

Az EMIH időközben önerőből elkezdte szervezni azoknak a hitközségi dolgozóknak és tagoknak a tesztelését, akik ugyan tünetmentesek voltak az elmúlt másfél hétben, de kontaktusba kerülhettek vírushordozókkal.

A közösség azon tagjait, akik a következő napokban tünetet fedeznek fel magukon arra kérik, forduljanak háziorvosukhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.