Állati

Elefántok fürödtek a balatonlellei strandon a kánikulában - videó

Megkezdődött a cirkuszünnep Balatonlellén. Hatalmas tömeg örült, ahogy megfürdették az elefántokat a strandon, este a cirkuszokban folytatódnak a programok.

2020.07.10 13:27ma.hu

Évek óta hagyomány, hogy az elefántok vidám felvonulásával veszi kezdetét a cirkuszok éjszakája programsorozat a Balatonnál. A Magyar Nemzeti Cirkusz Balatonlellén kápráztatta el a gyerekeket. A cirkusz három elefántja a Napfény strandon élvezte, ahogy hatalmas tömlőkkel hűsítő zuhanyt vehettek, majd elfogyasztották az ajándékba kapott gyümölcsöket. Ifj. Richter József kérésére néhány kunsztot is bemutattak az állatok, a cirkusz artistái pedig az esti műsorból adtak ízelítőt - számolt be róla a likebalaton.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.