Tüntetéssorozat

Boldog István az Antifa betiltását javasolta

Minősítsék terrorszervezetnek az Antifát - vette át az ötletet Donald Trumptól.

2020.07.07 09:11ma.hu

Boldog István javaslatot terjesztett a Fidesz-frakció elé, miszerint nyilvánítsák terrorszervezetté az antifa mozgalmat és tiltsák be Magyarországon. A képviselőnek nem ez volt az első ilyen akciója, korábban a Budapest Pride-ot akarta betiltatni, sikertelenül. Mint ismeretes, az ötlettel alapvetően az amerikai elnök állt elő elsőként, miután a George Floyd halála miatti tüntetéshullám szervezését nekik tudta be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.