Turizmus

Lekordonozták Gárdonyban a szabadstrandot - videó

A kordon víz felőli oldala elvileg építési terület, a partfalfelújítás része, de munkagépek egy ideje nincsenek. Amíg voltak, kordon nem volt. A kerítésen semmi felirat, vagy figyelmeztetés nincs.

2020.07.05 17:15ma.hu

Fémkordont tettek le végig a gárdonyi szabadstrandon. A kordon víz felőli oldala elvileg építési terület, a partfalfelújítás része, de munkagépek egy ideje nincsenek. Amíg voltak, kordon nem volt. A kerítésen semmi felirat, vagy figyelmeztetés nincs.

A helyiek egyszerűen széthúzták az elemekből álló kordont, és a betonelemeket átlépve járnak a strandra. Fel is tettek egy "a tó mindenkié" feliratot a kerítésre. Ráadásul ez az egyetlen olyan partszakasz, ahol szörfökkel le lehet menni a vízre.

L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő a Facebookon értetlenkedett a kordon miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.