Keresték

Egy ország kereste az eltűnt érdi lányt - meglett

Pénteken tűnt el, pár napra rá már meg is találták.

2020.06.26 13:39ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, kétségbeesetten kerestek barátjai egy érdi lányt, aki még múlt hét pénteken tűnt el. Állítólag a kocsiját hátrahagyva, taxival ment a reptérre, de tulajdonképpen semmit nem lehetett tudni az esetről. Már a rendőrség is keresni kezdte, hamar meg is találták, ugyanis Frankfurtban használta a bankkártyáját. Barátai megnyugodtak, de továbbra is furcsállják sokan, hogy miért tűnt el egyik napról a másikra, egyes feltételezések szerint el akart menekülni valaki elől.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.