Koronavírus

Újbuda pénzjutalmat ad a szociális szféra alkalmazottainak

Az elmúlt 14 hétben a szociális területen dolgozók egyébként sem könnyű feladatai megsokszorozódtak.

2020.06.26 06:30MTI

Újbuda önkormányzata 150 ezer forint pénzjutalmat ad a kerület szociális ágazatban dolgozó munkatársainak - közölte a XI. kerület csütörtökön az MTI-vel.

Mint írták, az elmúlt 14 hétben a szociális területen dolgozók egyébként sem könnyű feladatai megsokszorozódtak. "Ám ők magas szakmai tudással és elhivatottsággal, zokszó nélkül tették a dolgukat, olykor saját egészségüket kockáztatva" - közölte az önkormányzat.

Hozzátették: megbecsülésük kifejezéseként bruttó 150 ezer forintot adnak az Újbudai Szociális Szolgálat, az Újbudai Humán Szolgáltató Központ és az Újbudai Idősek Háza minden, összesen 166 dolgozójának, "egész Újbuda nevében megköszönve áldozatos munkájukat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.