Gyilkosság

Nem kér bocsánatot a Deák téri késelő

Eltemették a Deék téri kettős gyilkosság 16 éves áldozatát. A búcsúztatón a másik meggyilkolt fiatal, K. Gergely családja is részt vett, ám ígéretével ellentétben az elkövető anyja távol maradt.

2020.06.24 10:31Ma.hu

Hétfőn helyezték végső nyugalomra a Deák téri kettős gyilkosság fiatalabb áldozatát. A 16 éves M. László temetésén a vele együtt meggyilkolt K. Gergely családja is részt vett. Az eseményen a rendőrség nagy erőkkel készült, de a szertartást nyugalomban megtartották.

Előzetes tervével ellentétben a temetőben nem jelent meg Cs-né, a feltételezett gyilkos édesanyja.

"Persze, hogy gondoltam az áldozatokra, de annyi fenyegetést kap a családom, hogy biztonságosabbnak láttam, ha távol maradok. A gyászolókkal együttérzek"- mondta a Borsnak, aki bevallása szerint a gyilkosság óta sem találkozott a rácsok mögött ülő fiával.

"Ő a fiam, én pedig az anyja vagyok. Ezen semmi sem változtat"- szögezte le a nő.

A lap azt is megtudta: Krisztiánnak ugyan módjában állt volna legalább egy levélben bocsánatot kérni a halott fiúk családjától, de egyelőre nem élt ezzel a lehetőséggel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.