Tragikus baleset

Részletek a tiszakanyári traktoros tragédiáról: a család ismerőse gázolta halálra a fiatal lányt

A 14 éves lány éppen az ebéddel igyekezett hazafelé.

2020.06.17 18:30ma.hu

A 14 éves lány, Nóri édesapja azonnal a helyszínre rohant:

"Szóltak, hogy a kislányomat baleset érte, rögtön kiszaladtam, és az én gyönyörű kislányom ott feküdt! Melléfeküdtem, szólongattam, mondtam neki, hogy itt vagyok, de már nem hallott. Az én csodálatos, életvidám kislányom nincs többé" - mondta a megtört férfi. A család összetört, felfoghatatlan számukra, hogy történhetett meg a tragédia - írja a Bors.

A kislányt elgázoló férfit a család jól ismeri, nem messze lakik tőlük. Az édesapa elmondása szerint a férfi nem kért bocsánatot és részvétet sem nyilvánított, csupán azt mondogatta, hogy a kislány kiugrott elé és nem látta.

A család leszögezte, hogy szeretnék tudni mi történt valójában, mert egy gyermek életéről van szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.