Állati

Árván maradt gólyafiókákat mentettek a tűzoltók Szabolcsban

Szülők nélkül egy nap alatt elpusztultak volna.

2020.05.28 15:41ma.hu

Magára maradt két gólyabébi Újfehértón, egy villanyoszlop tetején lévő fészekben - írja Facebook-oldalán a katasztrófavédelem. A kis állatok szülők nélkül egy nap alatt elpusztultak volna. A nyíregyházi és az újfehértói tűzoltók létrával felemelkedtek a gólyafészekhez és lehozták a fiókákat.

A kicsik a Hortobágyi Madárkórházba kerültek, ott csatlakoznak a többi gólyához, és ha elég nagyok lesznek, szabadon engedik őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.