Gyász

Meghalt az Éjjel-nappal Budapest szereplője

Agyvérzést kapott pár nappal ezelőtt.

2020.05.27 01:15ma.hu

Meghalt az Éjjel-nappal Budapest Mikijeként ismert Czibók László. Pár napja kapott agyvérzést az RTL klub sorozatsztárja.

A testépítő-edző az utóbbi időben nagy népszerűségre tett szert a YouTube-on, naponta videóblogolt, ám ezek, minden előzetes bejelentés nélkül, egyik napról a másikra abbamaradtak. Barátnője, Kövér Georgina közölte a rossz hírt: László életveszélyes állapotban fekszik az intenzív osztályon, mesterséges kómában tartják agyvérzése miatt.

Kemma.hu információi szerint Czibók Lászlót szombaton szállították át a tatabányai Szent Borbála Kórházba, ahol az intenzív osztályon ápolták és mesterséges kómában tartották. Ám a férfi szervezete feladta a harcot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.