Koronavírus-járvány

Elárasztották az emberek a Római-partot - képek

Újra kezd megtelni élettel a város.

2020.05.23 16:40ma.hu

A koronavírus-járvány okán hozott járványügyi intézkedések enyhítése hamar éreztette magát Budapesten is, miután nemcsak az üzletek, hanem a vendéglátóhelyek teraszai, kerthelyiségei is megnyithattak. A távolságtartási és higiéniai szabályok továbbra is élnek, ezeket be kell tartani. Az alábbi felvételek a Római parton készültek, még a járvány alatt, illetve az enyhítések után nem sokkal.


MTI FotókFigyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.