Gyász

Az unokája jelenléte nélkül temették el Szilágyi Istvánt - videó

Az ország Lópici Gáspárját pénteken búcsúztatták.

2020.05.23 03:55ma.hu

Brüsszelben rekedt az unokája a koronavírus miatt, ezért nem lehetett ott Szilágyi István temetésén. Az ország Lópici Gáspárját pénteken búcsúztatták. Barátok, rajongók és színésztársak rótták le a kegyeletüket Pityi bácsi sírjánál. A színészlegenda hamvait Szabó Ádám harmonikás és a 100 tagú cigányzenekar zenei kísérete mellett helyezték örök nyugalomra. Szilágyi István 82 éves volt. Unokája levelet küldött a temetésre, amelyet a győri nemzeti színház igazgatója olvasott fel. Hosszú éveket játszott ott a színész, akit néhány hete a saját fia ölt meg, agyonverve az apját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.