Állatkínzás

Egyre jobban van a megkínzott fülesbagolycsalád - videó

Szépen esznek a kicsik is.

2020.05.10 15:00ma.hu

Mint arról a ma.hu korábban beszámolt, eltörték egy tojó erdei fülesbagoly mindkét szárnyát, és két fiókájával együtt egy zsákban kidobták őket Megyaszó külterületén. Sétálók találták meg őket, és a Mályi Madármentők mentek értük.

A törött szárnyú baglyot megműtötték, az operáció szerencsére jól sikerült.

Ám a műtét után - mivel mindkét szárnya be van kötve - amikor megbillent, mindig eldőlt és képtelen volt önerőből felállni, szerencsére, már hozzászokott a helyzethez, és az eddigi dobozából áthelyezték egy nagyobb röpdébe.

A három fiókát elválasztották tőle, mert ebben az állapotban nem tudta táplálni őket. A pici fülesbaglyok szerencsére gond nélkül nyelik a nyers húst.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.