Koronavírus-járvány

Pontosítás: a fővárosiak és a Pest megyeiek is mehetnek vidékre

A fővárosiak és a Pest megyeiek is meglátogathatják a vidéki ingatlanjukat. Nincs lezárás Budapest és Pest megyére vonatkozóan, nincs megkülönböztetés a vidékiek és a fővárosiak között ebben a tekintetben - jelentette ki Gulyás Gergely a Kormányinfón.

2020.05.07 13:00ma.hu

Az operatív törzs nem tartja indokoltnak, hogy Budapesten és Pest megyében feloldják a kijárási korlátozásokat. A kormány ugyanezt gondolja, de van egy nagyon fontos eltérés a korábbi tájékoztatáshoz képest: Gulyás szerint a budapestiek is mehetnek vidékre.

A budapestiek utazásával kapcsolatban azt mondta szerdán, hogy a hatályos rendeletben meghatározták, mikor lehet elhagyni az ingatlant, és ha elhagyhatják az ingatlant, vidékre is mehetnek. "Nincs lezárás Budapesten és Pest megyében."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.