Járvány

Bezártak egy XV. kerületi óvodát, mert koronavírusos az egyik szülő

A szülő és gyermeke hatósági karanténba került.

2020.04.22 09:45ma.hu

Pozitív lett egy, a XV. kerületi, eddig ügyeletet biztosító Újpalotai Összevont Óvoda Hartyán Tagóvodába járó gyermek szülőjének koronavírustesztje - írja a Facebookon a XV. kerületi önkormányzat.

Az intézmény szerdától átmenetileg bezár két hétre. Helyette az ügyeletes óvoda a Páskom Tagóvoda lesz a Páskom parkban. Az érintett szülő és gyermeke is hatósági karanténban vannak.

Azok a gyerekek, akik az elmúlt két hétben az ügyeletes óvodát látogatták, majd csak 2020. május 5-től mehetnek ismét óvodába. Természetesen csak akkor, ha egészségesek.

A Hartyán Tagóvodában azonnal megkezdődik a fertőtlenítő takarítás, és az érintett dolgozók COVID-19 tesztelése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.