Koronavírus

Operatív törzs: a hétvégén általában többen szegik meg a kijárási korlátozást

Az elmúlt 24 órában 1286 alkalommal kellett figyelmeztetésben részesíteni olyanokat, akik megszegték a kijárási korlátozással kapcsolatos szabályokat; 496 helyszíni bírságot szabtak ki, 425 feljelentést tettek.

2020.04.19 12:05MTI

A hétvégén általában nagyobb számban szegik meg a kijárási korlátozás szabályait - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője vasárnap online sajtótájékoztatón.

Lakatos Tibor elmondta: az elmúlt 24 órában 1286 alkalommal kellett figyelmeztetésben részesíteni olyanokat, akik megszegték a kijárási korlátozással kapcsolatos szabályokat; 496 helyszíni bírságot szabtak ki, 425 feljelentést tettek.

A hatósági házi karantén betartásával kapcsolatban az elmúlt napon 8932 ellenőrzést tartottak és 30 szabálytalanságot tapasztaltak - ismertette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.