Koronavírus-járvány

Világszerte átvették Kőrösi Gábor homlokra erősíthető pajzsát - videó

Nagyon könnyű összeszerelni: mindössze pár másodpercig kell hajtogatni és kész. Nagyon olcsó és nagyon gyorsan lehet gyártani.

2020.04.09 20:29ma.hu

A cseppfertőzéstől minden kórházi dolgozót megvédhet az a homlokra erősíthető pajzs, amit Kőrösi Gábor talált ki. Az első elkészült példányok védik a fület, a szemet, a nyálkahártyát. Gáboréknál szinte éjjel-nappal dolgoznak a gépek, arcvédő maszkokat készítenek egészségügyi dolgozóknak saját ötletből saját pénzen. Támogatókat várnak, miközben Kőrösi Gábor terveit világszerte átvették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.