Koronavírus

Speciális gombbal bővült az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja

A gombra kattintva az emberek hozzájuthatnak azokhoz a legfontosabb és leghitelesebb információkhoz, amelyek az koronavirus.gov.hu oldalon találhatóak.

2020.04.09 12:10MTI

Koronavírus infogombbal bővült az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő elnevezésű applikációja - közölte Csató Gábor főigazgató csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

Hozzátette: a gombra kattintva az emberek hozzájuthatnak azokhoz a legfontosabb és leghitelesebb információkhoz, amelyek az koronavirus.gov.hu oldalon találhatóak.

Elmondta, a január óta elérhető ÉletMentő applikációt már több mint ötszázezren letöltötték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.