Történelem

Második világháborús fegyverekről indított videósorozatot a hadtörténeti múzeum

2020-ban a II. világháború és a magyarországi harcok befejezésének 75. évfordulójára emlékezünk.

2020.04.10 01:30MTI

A második világháborúban Magyarország területén megforduló haderők jellemző fegyverzeti, egyenruházati és felszerelési tárgyairól indított videósorozatot a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum.

Az intézmény csütörtök a Facebook-oldalán azt közölte: 2020-ban a II. világháború és a magyarországi harcok befejezésének 75. évfordulójára emlékezünk.

Az emlékév alkalmából indított sorozat első részében Szatmári András hadnagy a magyar 1937M öntöltő pisztolyt mutatja be - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.