Koronavírus

Ezt kéri Győrfi Pál a gyerekektől

Cuki videóban üzent legfiatalabb honfitársainknak az OMSZ szóvivője.

2020.04.07 18:00ma.hu

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az utóbbi időben a koronavírussal kapcsolatos hivatalos felhívások tolmácsolójaként feltűnik mindenütt és komolyan ismerteti, mit tegyünk, mire vigyázzunk.

A magyar interneten napok óta kering egy kép arról, hogy Győrfi Pál csináljon az otthonmaradásra felszólító videóihoz hasonló videót, de abban a témakörben, hogy a gyerekek írják meg a leckéiket, fogadjanak szót a szüleiknek, pakoljanak el otthon maguk után, és hasonlók.

Így született meg az alábbi videó:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.