Koronavírus-járvány

Bámulatos vízalatti felvételek mutatják, milyen kristálytiszta a Balaton - videó

Csodás víz alatti felvételt tett közzé közösségi oldalán a zseniális fotográfus, Török Brigi.

2020.04.04 22:04ma.hu

Török Brigi fotográfus jelenleg Balatonkenesén van önkéntes karanténban családjával, a Balatonfői Yacht Klub kikötőjében rögzítették a videót egy vízálló GoPro kamerával.

"A fiam éppen horgászni készült, és azt vettük észre, hogy kristálytiszta a Balaton, még fentről is lehetett látni a víz alatti életet. Leengedtük a víz alá a kamerát és egy kis csalival próbáltuk mozgásra késztetni a halakat" – mondta a likeBalatonnak Török Brigi, a magyar és nemzetközi vitorlásversenyek profi fotósa.

"Érdekes, hogy a hajók alatt mindig rengeteg a hal. Most természetesen nincsenek sokan a Balatonnál és azt gondolom, hogy a vírushelyzet ilyen szempontból jót tett a tó élővilágának – emelte ki a háromgyermekes anyuka."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.