Koronavírus-járvány

Koronavírus - Orbán: három téma az akciócsoportok ülésén - videó

Bár ellenszer még nincs, áttekintik, milyen gyógyszerek vannak, amelyek enyhíthetik a tüneteket.

2020.03.26 01:36MTI

Három témáról tárgyalnak a koronavírus elleni védekezés keretében felállított akciócsoportok késő esti ülésükön - közölte Orbán Viktor miniszterelnök szerda este a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Kifejtette: ha ellenszer még nincs is, áttekintik, hogy milyen gyógyszerek vannak, amelyek enyhíthetik a tüneteket, miket tudnak felhasználni a már ismert gyógyszerekből.

Tárgyalnak továbbá a készletgazdálkodás állásáról, beszerzésekről, valamint a gazdasági következmények enyhítésére is javaslatokat tesznek az akciócsoport-vezetők - ismertette a kormányfő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.