Járvány

Koronavírus - Bezárták a János-hegyi Erzsébet-kilátót

A látogatók egészségének megóvása érdekében.

2020.03.20 11:32MTI

A látogatók egészségének megóvása érdekében, a járványügyi veszélyhelyzet idejére a János-hegyi Erzsébet-kilátót, valamint a kávézót bezárták - tájékoztatta döntéséről a XII. kerületi önkormányzat pénteki közleményében az MTI-t.

A Hegyvidéki Önkormányzat már hétfőn lezárta a Normafán lévő játszótereket. Arra kérik a mindenáron kirándulni vágyókat, hogy lehetőség szerint a kevésbé látogatott erdei utakat vegyék igénybe, a parkolókban és a sétányokon pedig tartsanak megfelelő távolságot egymástól, hogy ezzel is csökkentsék a megfertőződés kockázatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.