"Mondjon le"

A Fidesz szerint Bajnai és Bencze hazudtak a vízágyúkról

Le kellene mondania a Fidesz szerint Bajnai Gordon gazdasági miniszternek és Bencze József országos rendőrfőkapitánynak, hiszen kiderült, hogy a rendőrség számára több mint két éve vásárolt három vízágyút - korábbi állításaikkal szemben - nem uniós forrásból vásárolta a kormány - mondta Balsai István, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten.

2009.01.14 16:51MTI

Draskovics Tibor igazságügyi miniszter az egyik fideszes képviselő írásban benyújtott kérdésére válaszolva - 2008. december 29-i dátummal - írásban azt közölte, hogy "a vízágyúk nem a Schengen Alap európai uniós forrása terhére kerültek elszámolásra", s ezért nem szerepelnek a minisztérium honlapján az alapból beszerzett eszközök között - hívta fel a figyelmet Balsai István, majd a sajtótájékoztatón ki is osztották a miniszter idézett levelének fénymásolatát a sajtó képviselőinek.

A politikus hozzátette: ezt a közlést az EU igazságügyi biztosának szóvivője is megerősítette egy magyar napilap érdeklődésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.