Járvány

Koronavírus - Irodákat zártak le a Haller Gardens irodaházban egy fertőzött miatt

Az üzemeltető azonnal elrendelte az összes közös használatú helyiség speciális fertőtlenítését.

2020.03.12 12:28MTI

Irodákat zártak le és fertőtlenítenek a Haller Gardens irodaházban, a fővárosi Haller utcában egy koronavírusos eset miatt - közölte az épület üzemeltetője csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint az üzemeltető azonnal elrendelte az összes közös használatú helyiség speciális fertőtlenítését, és a bérlőknek is javasolja a hasonló intézkedések végrehajtását. Majdnem öt hete a közös területeket naponta fertőtlenítő mosószerrel tisztítják - fűzték hozzá.

Azt írták: tájékoztatták a bérlőket a WHO és az egészségügyért felelős minisztérium által ajánlott biztonsági szabályokról, továbbá gondoskodtak róla, hogy a hatósági ajánlásokkal összhangban, megfelelő fertőtlenítő eszközök álljanak rendelkezésre, és növelték a takarítás gyakoriságát. Ezen túlmenően korlátoztuk az épületben a szállítók és szolgáltatók felesleges mozgását - tudatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.