Járvány

Koronavírus - Izrael és hét európai ország vezetői videokonferenciát tartottak

Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus terjedése kapcsán megszervezett nemzetközi videokonferencián vett részt 2020. március 9-én, melyre Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök kezdeményezésére került sor.

2020.03.09 11:12MTI
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A konferenciabeszélgetésbe Giuseppe Conte olasz miniszterelnök, Sebastian Kurz osztrák kancellár, Andrej Plenkovics horvát miniszterelnök, Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök, Nikosz Anasztasziadesz ciprusi elnök valamint Ludovic Orban román miniszterelnök kapcsolódott be. A mintegy egy órás tanácskozáson értékelték a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyzetet és megállapodtak az egyes nemzeti intézkedések összehangolásáról is. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott kép a Karmelita kolostorban készült.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.