Koronavírus

Sírtak az Észak-Olaszországból hazatért magyar diákok, amikor kiderült, hogy karanténba kell vonulniuk

Két hétig lesznek karanténban.

2020.02.25 07:49ma.hu

Zokogtak az Észak-Olaszországból hazaért gimnazisták, amikor megtudták, hogy karanténba kell menniük két hétre a budapesti Szent Laszló Kórházba. Egyikük édesanyja beszélt erről az RTL Híradónak. Ő korábban Milánóban volt főkonzul. Timaffy Judit maga szólt a magyar hatóságoknak, hogy lánya és társai a koronavírus miatt lezárt terület környékéről térnek haza. Több Észak-Olaszországban élő magyar is nyilatkozott az RTL Híradónak, azt mondták, az üzleteket kifosztották, nem lehet szájmaszkot és fertőtlenítőt kapni, sok cég csak otthonról engedi dolgozni alkalmazottait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.