Pokoli volt

Fiaival együtt temették el a tatabányai családirtót

M. Ferenc megölte két gyermekét, majd önmagával is végzett.

2020.02.22 17:31ma.hu

Fiaival együtt temették el azt a férfit, aki február 7-én tatabányai otthonukban megölte két kisfiát, majd magával is végzett - írja a Blikk. Az édesanya végigzokogta a szertartást.

A búcsúztató és a temetés egy Tatabányához közeli településen volt, a templomban körülbelül hatvanan voltak, a temetőbe azonban már csak a szűk család ment ki.

"Pokoli volt látni az édesanya arcán a fájdalmat. Majdnem végig sírt, úgy tudom, erős nyugtatókat kapott, hogy kibírja a végső búcsút " – mondta a lapnak a család egyik ismerőse. Szerinte a nőt sokan szeretik, a barátai, kollégái és ismerősei is eljöttek a temetésre.

A Blikk információi szerint a két gyereket koporsóba temették, az apát pedig elhamvasztották, és mindhárman közös sírban nyugszanak.

Szívet tépő lehet, hogy a gyilkos a megölt gyermekeivel egy sírban nyugszik, de a kriminálpszichológus szerint bárki is döntött így, bölcsen tette. "Ha valakire mérgesek vagyunk és nem tudjuk ezt az érzést feldolgozni, az a szervezetben is mérget termel és betegséget okoz. Kétlem, hogy a döntést meghozó családtag elfogadja, ami történt, de azzal nagyon bölcsen tisztában lehet, hogy mindig annak fontosabb a megbocsátás, aki adja" – magyarázta Végh József kriminálpszichológus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.