Közlekedés

825 forintot adott vissza a MÁV automatája - ötösökben

165 darab öt forintost kapott vissza az utas.

2020.02.15 18:36ma.hu

A Pesten Hallottam privát Facebook-csoport egyik tagja osztotta meg a minap rövid, ám annál nehezebb történetét. B.B. az egyik MÁV-automatában vett jegyet, amikor a 825 forintnyi visszajáróját 5 forintosokban kapta. Ez 165 darab érmét jelent, súlyra pedig közel 70 dekát. Az MNB oldala szerint ugyanis egy 5 Ft-os érme tömege 4,2 gramm, így összesen 693 grammnyi érmét tett zsebre az utas. A héten tomboló szeles időjárás során ez még akár szerencse is volt...

Több kommentelő is hasonló esetről számolt be, volt, aki közel 2000 forintot kapott vissza így. Állítólag jól mutat epoxy-gyantába keverve, ugyanis remek padló burkolatot lehet belőle készíteni.

De ne felejtsük, a pénz az pénz...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.