Illegális bevándorlás

Rendőrség: egy migránscsoport miatt szünetelt a belépő teherforgalom Tompánál

A szerb rendőrök a belépő teherforgalmi sáv közelében őrizték a feltartóztatott csoportot, majd 11 óra 15 perckor elszállították őket.

2020.02.08 17:02MTI

Biztonsági okok miatt rövid időre szünetelt a belépő teherforgalom a tompai határátkelőhelyen szombat délelőtt - tette közzé a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A tompai közúti határátkelő belépő teherforgalmi kapuját 10 óra 30 perckor lezárták a magyar rendőrök, mert a szerb oldalon, a kelebiai átkelőhelyen egy 27 tagú migránscsoport jelent meg - írták.

A szerb rendőrök a belépő teherforgalmi sáv közelében őrizték a feltartóztatott csoportot, majd 11 óra 15 perckor elszállították őket, és ezután a teherforgalmi kaput újra megnyitották.

A személyforgalomban és a kilépő teherfogalomban nem volt fennakadás - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.