Színes

Már a brit sajtó is Schobert Norbiról ír

Külföldre is eljutottak a fitnesszguru nagy port kavart kijelentései.

2020.01.28 11:21ma.hu

"Ez a férfi azt állítja, a válásokról az anyák tehetnek, akik nem fogynak le szülés után" - ezzel a címmel hozott le cikket a brit Mirror című lap, írja a 24.hu.

A cikkben gyakorlatilag szó szerint idézik Schobert azon kijelentéseit, melyeken a fél ország felháborodott, majd arról is írnak, hogy hírességek és politikusok is kritizálták őt, illetve példának hozzák fel, hogy még a Coca-Cola is készített egy reklámot azzal a szöveggel hogy "Ha szereted, akkor minden formában megkívánod!”

A cikk azzal végződik, hogy Schobert – a cikk megjelenéséig – nem kért bocsánatot mondataiért, és hogy videóját egy "kommunikációs atombombának” szánta.

Schobert egyébként később a stílusáért bocsánatot kér, de azért, amit mondott, nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.