Életmód

Idősek üzentek a mai fiataloknak - érdemes megfogadni a tanácsokat

Életünk végén tudjuk igazán eldönteni, mi volt helyes, mit volt kár megtenni. Sok mindent másképp csinálnánk, de nincs lehetőségünk üzenni a fiatal énünknek. Lássuk, mit a fontosak az életben!

2020.01.13 12:33ma.hu

Ki ne szeretné, ha kaphatna üzenetet a jövőből, mit hogyan csináljon, mibe éri meg energiát, szeretet, időt vagy pénzt fektetni, mire érdemes fókuszálni. Egy biztos, ne aggódjunk, úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna. De hogy ennél konkrétabbak legyünk, a Szigethalmi Idősek Otthonából üzentek a Fiataloknak! A következő képeken elgondolkodtató és cselekedtető üzeneteket olvashatunk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.