Katasztrófa

Egy hatalmas robbanás után már három épület lángol Óbudán

Az áram is elment néhány percre.

2020.01.12 19:22ma.hu

Három épület lángol Óbudán, a tűzoltóság nagy létszámban vonult ki, már megkezdték az oltást - erősítette meg az Index olvasóinak észrevételét a Katasztrófavédelem. A helyszínen azonban leszakadt egy nagyfeszültségű felsővezeték, ami jelentősen megnehezíti és veszélyessé teszi az oltást, mivel a vezetéket eleinte még nem áramtalanították, ami a rengeteg vízzel járó oltásnál komoly kockázatot jelent.

A katasztrófavédelem szóvivőjének elmondása szerint, bár még tart az épületek átvizsgálása, de úgy tűnik, személyi sérülés nem történt. Szerencsére időközben megtörtént a vezeték áramtalanítása, ami nagy mértékben segíti a sikeres oltást.

A lap olvasóinak beszámolója szerint egy nagy robbanás hallatszott, és az áram is elment néhány percre. Többen számoltak be arról, hogy a robbanás a Budai Fűtőerőműnél történt, de a Katasztrófavédelemnek nincs információja arról, hogy az erőművet is érintené a tűz.

Az érintett terület a Bécsi út, Pomázi út, Kunigunda utca és Bojtár utca által behatárolt területen belül van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.