Állatkínzás

Könnyek között mentette a sztárénekes a nyírbogáti állatokat - videó

Puskás Peti saját szemével tapasztalta meg az állatkereskedelem embertelenségét.

2020.01.11 17:30ma.hu

"Ez csak egy telep a több száz közül, ami jelenleg is működik Magyarországon, kutyák ezreit adja el itthon vagy szállítja külföldre hamis papírokkal... Mit tudsz tenni? Ha fajtatiszta kutyát szeretnél, vásárolj megbízható tenyésztőtől, ha nincs rá pénzed, akkor pedig fogadj örökbe, de ami a legfontosabb: ne maradj csendben! A világnak változásra van szüksége. Az élet érték, legyen szó emberről, állatról vagy a minket körülölelő természetről. Nem használhatjuk ki többé. Nincs már időnk és nincs is jogunk rá. Az ember nem áll a világ fölött. Mi is csak osztozunk millió más fajjal egyetlen otthonunkon: a Földön. Találjuk meg újra a helyünket rajta!" - írta a sztár a videóhoz, amit a szon.hu közölt le elsőként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.