Munkaügy

Egyszerre mondtak fel a postások Battonyán - videó

Egyszerre hagyta ott a munkahelyét az összes kézbesítő.

2020.01.09 07:17ma.hu

Felmondások a Postánál. Az RTL Híradó úgy tudja, Battonyán egyszerre hagyta ott a munkahelyét az összes kézbesítő. Egyikük azt mondta, nem bírták a többletfeladatokat. Az állami vállalat azt írta, folyamatos a munkaerőtoborzás és minden megtesznek, hogy időben kézbesítsék a küldeményeket az országban. Egy másik város, Tápiószele polgármestere viszont azt mondta, náluk már hivatalos dokumentumok is késve érkeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.